14 Mart Tıp Haftası birim ziyaretleri gerçekleştirildi


  • Hekim Sözü Ocak-Mart 2024
  • 65

14 Mart Tıp Haftası’nda meslektaşlarımızla görüş alışverişinde bulunmak için İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Balat Hastanesi, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Mahmut Şevket Paşa Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ettik.

Ziyaretlerin ilkini 12 Mart 2024, Salı günü İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Balat Hastanesi’ne düzenledik.

İstanbul Tabip Odası (İTO) Başkanı Dr. Nergis Erdoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ayşen Yavru, Dr. Esin Tuncay ve Dr. Cegerğun Polat’tan oluşan heyetimizin meslektaşlarımızı ziyaretleri sıcak, dostça buluşmalara, verimli sohbetlere sahne oldu.

İTO heyeti klinikleri gezerek hekimler ve asistanlarla sohbet etti, karanfil ve kokart dağıtan heyetimiz güler yüz ve ilgiyle karşılandı.

SANCAKTEPE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİK

İstanbul Tabip Odası (İTO) Genel Sekreteri Dr. Ertuğrul Oruç ve İTO Temsilciler Kurulu Divan Başkanı Dr. Yavuz Altunkaynak, 13 Mart 2024 Çarşamba günü Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Heyetimize, hastanenin pataloji bölümünden Uzman Dr. Vildan Elibol da eşlik etti.

Başhekim Yardımcısı Op. Dr. İrfan Fırat’la görüşen İTO heyeti daha sonra klinikleri gezerek hekimler ve asistanlarla sohbet etti. Karanfil ve kokart dağıtan heyetimiz güler yüz ve ilgiyle karşılandı.

Heyetimizin meslektaşlarımızı ziyaretleri sıcak, dostça buluşmalara, verimli sohbetlere sahne oldu.

ŞİŞLİ İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ VE ŞİŞLİ MAHMUT ŞEVKET PAŞA ASM’Yİ ZİYARET ETTİK

İstanbul Tabip Odası (İTO) Başkanı Dr. Nergis Erdoğan, İTO Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Esin Tuncay ve Dr. Saffet Ercan’dan oluşan heyetimiz 14 Mart Tıp Haftası kapsamında Şişli’de İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Mahmut Şevket Paşa Aile Sağlığı Merkezi’ni (ASM) ziyaret etti. 13 Mart 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette heyetimiz önce Şişli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Akansu Çiğdem Gür ile görüştü.

İTO heyeti daha sonra Şişli Mahmut Şevket Paşa ASM’ye giderek meslektaşlarımızın Tıp Bayramını kutladı, karanfil ve kokart dağıttı.

İTO heyeti ziyaretin ardından “vergide adalet” sloganıyla süresiz çarşamba eylemlerine başlayan aile hekimliği çalışanlarının ASM önündeki basın açıklamasına katıldı.


Bu İÇERİĞİ Paylaş!