Temsilciler Kurulu

İTO TEMSİLCİLER KURULU İÇ TÜZÜĞÜ

BİRİNCİ KISIM
TEMSİLCİLER KURULU TANIMI
MADDE 1: Temsilciler Kurulu (TK), İstanbul Tabip Odası (İTO)nın Genel Kurul’dan sonra yetkili karar organıdır, İstanbul Tabip Odası’nın ana politikalarını belirler.
AMAÇ
MADDE 2: TK’nın amacı, Oda’nın politikalarının demokratik bir şekilde belirlenmesi ve İTO ile hekimler arasında iletişimin sağlanmasıdır.
TEMSİLCİLER KURULUNUN OLUŞTURULMASI
MADDE 3: TK, hastane ve bölgelerden, hekimlerin oranına göre seçimle belirlenmiş hekim temsilcilerinden ve İTO Yönetim Kurulu, Seçilmiş Kurul ve Komisyon üyelerinden ve Yönetim Kurulu’nun resmen atadığı Bölge Temsilcilerinden oluşur.
MADDE 4: Hastane ve bölge temsilcileri İTO’nun seçimli Genel Kurulu’ndan sonra, İTO Yönetim Kurulu ve İTO- TK daimi seçim komisyonunun ortak karar ve hazırlıklarıyla seçilerek belirlenir. Her çalışma dönemi 2 yıldır. Seçimlerin esasları ve hekim sayısına göre seçilecek temsilci sayısı, yönetmelikle belirlenir.
TK DİVANI
MADDE 5: TK, ilk toplantısında 7 kişiden oluşan bir divan seçer. Divan bir çalışma dönemi ile seçilir. Boşalma durumunda yada TK’nın üçte iki çoğunluğunun kararı ile seçim yenilenir.
MADDE 6: Divan, TK toplantılarının gündemini hazırlar, TK’yı toplantıya çağırır ve toplantıyı yönetir, alınan kararların takibini yapar.
MADDE 7: Divan, ilk toplantısında kendi içinden bir başkan ve iki sekreter seçer, Divan üyeleri, İTO-TK daimi seçim komisyonunun üyesidir.
MADDE 8: Divan onbeş günde bir toplanır. Bu toplantılardan birini YK ile birlikte yapar.
MADDE 9: İTO YK ile İTO çalışma komisyonları aylık çalışma raporlarını divana ve TK üyelerine İTO-Web sitesinde yayınlanmamışsa yazılı olarak (elektronik ortamda) gönderir. Divan gündemin belirlenmesinde bunlardan yararlanır.

MADDE 10:

  1. Divana görüşülmek üzere sunulan her belge, rapor, yazı vb. TK adına Divan başkanlığı tarafından korunur.
  2. TK toplantılarının tutanakları Divan tarafından tutulur, karar ve görüşler yazılı hale getirilir.
  3. TK’ya sunulmuş her türlü belge, rapor, yazı vb. ile toplantı tutanakları, bütün hekimlere açıktır. Ayrıca Divan, toplantı karar ve sonuçlarının İTO’nun aylık yayın organında yayınlanmasını ve Web sitesinde yayınlanmasını ve temsilci birimlerindeki panolarda asılmasını sağlar.

TEMSİLCİLER KURULU ÇALIŞMA GRUPLARI
MADDE 11:

  1. TK’ unda İTO politikalarına yön verecek çalışmaları üretmek amacıyla çalışma grupları (ÇG) kurulur.
  2. ÇG’larının kurulması, İTO-YK, TK Divan Başkanlığı (DB) ya da TK üyesi üç hekim tarafından önerilebilir ve toplantı salt çoğunluğu ile kararlaştırılır.
  3. ÇG en az üç kişiden oluşur.
  4. ÇG toplanma ve çalışma şeklini belirlemede serbesttir.
  5. ÇG öngörülen çalışmayı belirlenen sürede tamamlamak ve İTO YK ve TK’ya bilgi vermekle yükümlüdürler.

İKİNCİ KISIM

TEMSİLCİLER KURULU’NUN İŞLEYİŞİ
KATILIM VE YOKLAMA
MADDE 12: TK toplantıları isteyen tüm hekimlere açıktır. Ancak oylamaya yalnızca Temsilci üyeler ile İTO seçilmiş Yönetim Kurulu-Denetleme Kurulu- Onur Kurulu- Merkez Delegasyon üyeleri, her komisyonu temsil eden üyeler, Yönetim Kurulu’nun resmen atadığı Bölge Temsilcileri katılabilir. Divan, gerekli gördüğü durumlarda TK’ ya bilgi vermek üzere İTO’ ya üye olmayan kişileri de toplantıya çağırabilir.
MADDE 13: TK’ya katılımın değerlendirilmesi açısından devamın belirlenmesi esastır. Bu amaçla toplantı başında Divan Başkanlığı tarafından yoklama yapılır. Toplantıya katılanlar Divan üyeleri tarafından bir tutanakla saptanır.
TOPLANTI SÜRESİ
MADDE 14: Toplantılar her ayın ilk Salı günü yapılır. Toplantı süresi üç saattir. Toplantı süresi, katılan üyelerin salt çoğunluğunun kararı ile uzatılabilir.
GÜNDEM
MADDE 15: Toplantının gündemi divan tarafından hazırlanır. Gündem konuları:

  1. Bir önceki toplantıda üyelerin önerileri ile belirlenir. Öneriyi getiren üye gerekçeli bir metin hazırlar ve toplantı öncesi yazılı olarak divana sunar.
  2. Divan, Yönetim Kurulu ile ortak toplantısında ayrıca gündeme alınması gereken başka konular varsa bunları kararlaştırır ve gerekçelerini hazırlar. Üyelere gönderilecek aylık bültende gündem konuları ve gerekçeler bildirilir.
  3. Ek gündem önerileri, toplantı başlamasından önce divana yazılı olarak verilir. Bu öneriler oylanarak toplantıya katılanların salt çoğunluğu tarafından kabul edilirse gündeme eklenir.

TOPLANTI DÜZENİ
MADDE 16:

  1. TK toplantıları Divan Başkanlığı tarafından yönetilir.
  2. TK gündem üzerinde yalnız TK üyelerinin söz hakkı bulunur. Ancak gündemin görüşülmesi sırasında ve sonrasında TK dışındaki kişilere de Divan Başkanlığı’nca söz hakkı verilebilir.
  3. Konuşmaların süresi, gündemin yoğunluğuna göre Divan tarafından belirlenir. TK üyelerinden biri ya da Divanın kendisi yeterlilik oylaması için öneri verebilir, oylama sonucuna göre davranılır.
  4. Gündem maddeleri, ilgili kurul, komisyon ya da öneriyi getiren üyenin sunuşları ile tartışmaya açılır. Sunuş süresi en fazla on dakika olup, sürenin uzatılmasına Divan Başkanlığı karar verir.
  5. Yöntem (usul) hakkında söz isteği Divan Başkanlığı’na sunulur. Divan Başkanlığı bu isteği derhal değerlendirir ve uygun görürse üç dakika süre ile söz verir.

OYLAMA
MADDE 17:

  1. TK’da oylama aksi belirtilmedikçe açık olarak el kaldırma yöntemiyle yapılır.
  2. Gizli oylama önerisi Divan Başkanlığı’nca oya sunulur. Kabul edilmesi durumunda “İTO mühürlü kağıtlara EVET-HAYIR-ÇEKİMSER yazılarak görüş bildirilmesi ile yapılır.
  3. Oylama eşit sonuçlandığında söz konusu madde üzerinde tartışmaya devam edilir.

KARAR
MADDE 18:

  1. Karar ve görüş önerileri TK toplantısı sırasında yazılı olarak Divan Başkanlığına verilir. Karar alınması için TK üyelerinin en az % 25’ inin toplantıya katılmış olması şarttır. Karar, katılanların salt çoğunluğu ile alınır.
  2. TK kararları kesin karar niteliğindedir. Karar yönetim organlarına ve ilgili komisyonlara yazılı olarak iletilir. İTO’nun aylık yayın organında yayınlanır, kararın ilgilendirdiği kurul ya da komisyonlardan yazılı yanıt istenir.

ÜÇÜNCÜ KISIM
GÖREVLER
MADDE 19: Temsilcinin görevleri şunlardır:

  1. TK toplantısına katılmak.
  2. Biriminde hekimlerle düzeni (en az iki ayda bir) toplantılar yapmak, birimin sorunlarını çözümlemek üzere yöneticilere iletmek, gerektiğinde konuyu TK’ una, İTO-YK’ una götürmek, Oda’nın gündemindeki konuları hekimlere aktarmak ve tartışmak, birime, hekimlik ve sağlık ortamına ilişkin görüşleri TK’ya taşımak.
  3. Hekimlerin herhangi bir mağduriyetlerinde ilk başvuruyu kabul etmek ve bunu TK ve Yönetim Kurulu’na iletmek.
  4. Hekimleri birimindeki çeşitli organlarda temsil etmek üzere girişimde bulunmak.
  5. Hekimlik mesleğinin denetlenmesinde görev almak.
  6. Hekimlerin; Odaya kayıt, üyelikten ayrılma, belge düzenleme gibi her türlü işlerinde hekimin bulunduğu birimin Tabip Odası temsilcisinin onayı gerekir. Oda İdaresi, Temsilcisinin bilgisi dışında ilgili birimdeki üyelerle iletişime geçmez, Temsilcilik seçimlerinin yapılmadığı birimlerde seçim yapılana dek acil durumlar dışında hiçbir işlem yapılmaz.
  7. Temsilci YK’ya bilgi vermek şartıyla kendi biriminde YK yetkilerini kullanabilecek, bu durum işyeri biriminin amirine yazılı olarak bildirilecektir.

ÖZENDİRME
MADDE 20:

  1. Temsilci, toplantı günü belli saatlerde izinli sayılır. Bu durum, İTO-YK tarafından konunun tarafları ile çözümlenir.
  2. Temsilcinin, temsilcilik faaliyeti sırasında yapacağı harcamalar, belgelenmek koşuluyla İTO tarafından karşılanır.

TEMSİLCİNİN DÜŞÜRÜLMESİ
MADDE 21: Birimin, temsilcisini geri çağırma hakkı vardır. Bir temsilcinin geri çağırılmasının koşulları şunlardır:

  1. Birim/bölgesinde çalışan hekimlerin en az dörtte birinin imzası ile TK-DB’na başvurulur.
  2. Başvurunun ilgili temsilciye bildirilmesinden on gün sonra, en geç on gün içinde oylama yapılır.
  3. Oylamayı sürekli seçim komisyonu organize eder.
  4. Oylama kapalı oy/açık sayım ilkesine göre yapılır. Sonuç oylamaya katılanların oy çokluğu ile alınır. Oyların eşitliği durumunda temsilci görevinde kalır.
  5. Temsilcinin görevinde kalması durumunda, aynı temsilci hakkında yeni bir oylama istenebilmesi için oylama tarihinden itibaren en az altı ay geçmesi gerekir.
  6. Temsilcinin geri çağırılması durumunda, yedek temsilcilerden ilk sıradaki hemen göreve başlar.
  7. Temsilcinin mazeret bildirmeksizin üst üstte 3 kez TK toplantısına katılmaması durumunda, Divan önerisi ile TK tarafından üyeliği sona erdirilir. Hekim haysiyetine uymayan tutum davranış içinde olduğu Onur Kurulu kararı kesinleşmiş olan üyenin temsilciği TK-DB tarafından sona erdirilir.

DÖRDÜNCÜ KISIM
TEMSİLCİ BİRİMİ
MADDE 22: TK üyelerinin çalıştığı birimlerdeki temsilcilik çalışmalarını yürüttüğü mekana temsilci birimi denir. İstanbul iline ait öznel koşullardan dolayı ilçe ve bölge bazında İTO olanaklarından yeterince yararlanmak için iş yerlerinden bağımsız bürolar kurulabilir. Bu bürolarda Merkez büroda yapılması zorunlu işler dışında tüm işlemler gerçekleşebilir.
MADDE 23: Temsilci Birimi kurulmasının amacı, İTO çalışmalarını hekimlere daha iyi yansıtmak, temsilci – hekim kaynaşmasını sağlamak, temsilcilerin düzenli toplanacağı mekan oluşturmaktır.
MADDE 24:

  1. Temsilcinin çalıştığı birimin koşullarına göre ayrı bir oda ya da masa şeklinde kurulur, her birimin mutlak bir panosu bulunur. Bu panoda İTO organları çalışma sonuçları ve TK kararları en az bir hafta, komisyon bildirileri ise bildirilen süre asılı kalır.
  2. Birim temsilcileri kendi aralarında sekreter seçerler. Sekreter, toplantının düzenlenmesi ve yürütülmesi, karar defterinin tutulması ve panonun düzeninden sorumludur.

BEŞİNCİ KISIM
TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ
MADDE 25: Tüzük değişikliği önerisi en az on TK üyesi tarafından yazılı olarak verilir. TK toplantısında toplantıya katılanların üçte iki çoğunluğu tarafından kabul edilmesi halinde gerçekleşir.
TEMSİLCİ SEÇİMİ YÖNETMELİĞİ

  1. Hastane ve bölge temsilcileri, İTO’nun seçimli Genel Kurulu’nu izleyen üç ay içinde İTO Yönetim Kurulu ve İTO-TK daimi seçim komisyonunun ortak karar ve hazırlıkları ile seçilir. Bölgeler, YK tarafından belirlenir. Seçim yapılan birimlerde sonuç YK tarafından onaylanır. Sonucun temsilciler ile çalıştıkları birimlerin yöneticilerine bildirilmesinden sonra temsilciler görevlerine başlarlar.
  2. Seçimlerde temsilci sayısı, o bölge veya hastanedeki hekimlerin oranına göre belirlenir.
  3. Sağlık kurumları veya bölgelerde var olan hekim sayısı 50’ye kadar her 25 hekim için 1 temsilci, 50-100 arasında ise 2 temsilci, 100-500 arasında ise her 100 hekim için 1 temsilci, 100’ün katlarının üzerindeki hekim sayısı 50 ve üzerinde ise ek olarak 1 temsilci, 500’den fazla ise her 200 hekim için 1 temsilci, 200’ün katlarının üzerindeki hekim sayısı 100 ve üzerinde ise ek olarak 1 temsilci seçilir.

  4. İTO-YK daimi seçim komisyonu ve YK tarafından seçimin tarihinin belirlenmesi, hazırlıklarının yapılması için
  5. asil, 3 yedek üyeden oluşan Seçim Kurulu belirlenir. Seçim Kurulu bir birimde birden fazla sandık gereksinmesi durumunda üçer kişiden oluşacak sandık kurullarını kendisi belirler.
  6. Seçimler, gizli oy – açık sayım esasına göre yapılır. Saat 09.00’da başlar, 17.00’te biter. Bitiş saatinde sırada olanlar kaydedilerek oylarını kullanırlar.
  7. Oy kullanmak için birimde çalışan hekim olmak yeterlidir.
  8. Temsilciler Kurulu seçimlerine aday olmak için birimde çalışanların İstanbul Tabip Odası üyesi olması gereklidir. Aday olmak isteyen hekim, birimdeki seçim kuruluna seçim başlama süresine kadar yazılı olarak başvurmak zorundadır.
  9. Aday listesi, seçim kurulu tarafından soyadına göre alfabetik olarak sıralanır. Hazırlanan liste seçim başlamadan önce sandık başlarına asılır.
  10. Oy pusulasına en fazla yukarıda belirtilen oranlara göre saptanan temsilci sayısı kadar aday ismi yazılabilir.
  11. Yukarıda belirtilen esaslara göre saptanan sayıda asil ve yedek temsilci, adayların en yüksekten başlayarak aldıkları oylara göre sıralanması ile belirlenir.

Temsilciler Kurulu Divan Üyeleri

Toplantı Tutanakları

Temsilciler

KURUM ADI  AD-SOYAD UZMANLIK NOT
SGK TOPKAPI SSGM (AVRUPA YAKASI) ÜMİT DOĞAN   ASİL
SGK SÜREYYAPAŞA SSGM (ANADOLU) NİHAN BANU AYDANİÇ AKKAL   ASİL
       
BALTALİMANI KEMİK HASTALIKLARI EAH MUHAMMED MERT ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ ASİL
  MURAT ÖNDER ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ ASİL
  NİYAZİ İĞDE ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ ASİL
  RUŞEN KUYUCU PSİKİYATRİ ASİL
       
BAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ ARMAN ÖZGÜNDÜZ BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ ASİL
  SELMANİ DOĞAN ACİL TIP ASİSTANI ASİL
  ALİ SELÇUK YENİOCAK KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM ASİL
  UTKU ÖZGÜNDÜZ PSİKİYATRİ ASİSTANI ASİL
  NARİN KARAGÖZ TIBBİ PATOLOJİ ASİSTANI ASİL
  BERFİN ADIGÜZEL NÖROLOJİ ASİSTANI ASİL
  AZİZ FIRAT ADIGÜZEL PSİKİYATRİ ASİSTANI ASİL
  EMRE DOĞAN KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ASİSTANI ASİL
  SEHER TUĞBA KURNAZ NÖROLOJİ ASİSTANI ASİL
  HAKAN BAYDAR GENEL CERRAHİ ASİSTANI ASİL
  İBRAHİM HALİL ERDEM FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON ASİL
  MUSTAFA TALHA SAKARYA NÖROLOJİ ASİSTANI ASİL
  YASİN ANASIZ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM ASİL
  NURİ MEHMET BASAN NÖROLOJİ ASİSTANI ASİL
  HATUN DENİZ AYTAÇ FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON ASİL
  YÜCEL AYATA KBB ASİSTANI ASİL
       
       
ÜMRANİYE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ SONER OZANER ÇOCUK PSİKİYATRİSİ ASİL
  SAVAŞ ÇAMUR ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ ASİL
  İLKER AKİN PATOLOJİ ASİL
  SEMİH YAZLA KBB ASİL
  MİRAÇ ÖZDEMİR ADLİ TIP ASİL
  MELİKE HAMİYET DEMİRKAYA ENFEKSİYON HASTALIKLARI ASİL
  ENES SALI ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ASİL
  ALİ ŞÜKRÜ ŞAHİN AİLE HEKİMLİĞİ ASİSTANI ASİL
       
MARMARA ÜNİV. PENDİK EAH ZÜBEYDE SERHAN TUĞLULAR NEFROLOJİ ASİL
  REZZAN GÜLHAN TIBBİ FARMAKOLOJİ ASİL
  MEMNUNE ÇİĞDEM APAYDIN KAYA AİLE HEKİMLİĞİ UZMANI ASİL
  FİKRİYE İREM AKBOLAT SAKAR ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI, ÇOCUK GENETİK YAN DAL ASİL
  ARDA BAYAR İÇ HASTALIKLARI, HEMATOLOJİ YAN DAL AS. ASİL
  SİNAN HİÇDÖNMEZ PSİKİYATRİ ASİSTANI ASİL
  AHMET FARUK NURSAÇAN PSİKİYATRİ ASİSTANI ASİL
  VİLDAN GÖRGÜLÜ GENEL CERRAHİ ASİSTANI ASİL
  MEHMET FATİH ÇELİK İÇ HASTALIKLARI ASİSTANI ASİL
  YASİN BİRTANE AİLE HEKİMLİĞİ ASİSTANI ASİL
  KADRİYE İREM CARUS MUSAOĞLU NÖROLOJİ ASİL
       
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EAH ALPER UYSAL İÇ HASTALIKLARI/GASTROENTEROLOJİ ASİL
  SUNA DİLBAZ NÖROŞİRURJİ ASİL
  MAHMURE ASLAN BİYOKİMYA ASİL
  BÜŞRA KOÇ NÖROLOJİ ASİSTANI ASİL
  İ. MERT ZURE FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON ASİL
  AYDIN AĞAOĞLU PRATİSYEN ASİL
  ASEL DİBAÇE KÖYSAL ANESTEZİYOLOJİ ASİSTANI ASİL
       
TAKSİM EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ SONER YEŞİLYURT İÇ HASTALIKLARI ASİL
  MUSTAFA ÇERÇEL GENEL CERRAHİ ASİSTANI ASİL
  M. SERVER OYMAK ACİL TIP ASİSTANI ASİL
  ONUR ERDEM KILIÇ ACİL TIP ASİSTANI ASİL
  FURKAN TALHA TOKDEMİR NÖROLOJİ ASİSTANI YEDEK
       
İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ÖZGÜR AKIN OTO İÇ HASTALIKLARI/NEFROLOJİ ASİL
  EROL KOZANOĞLU PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ ASİL
  İREM YETKİN PALALI ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ASİSTANI ASİL
  MEHMET OĞUZCAN ALADA İÇ HASTALIKLARI ASİSTANI ASİL
  ÖZCAN GAYRETLİ ANATOMİ ASİL
  MİNE SEZGİN NÖROLOJİ ASİL
  TAMER DEMİRALP FİZYOLOJİ ASİL
  ZEYNEP SOLAKOĞLU FİZYOLOJİ ASİL
       
ÖZEL ACIBADEM ALTUNİZADE HASTANESİ İLKSEN ÖZLÜ RADYOLOJİ ASİL
  DİLAVER KAYA NÖROLOJİ ASİL
  AYÇA ERŞEN DANYELİ PATOLOJİ ASİL
  NİLÜFER AYKAÇ GÖĞÜS HASTALIKLARI ASİL
       
İSTANBUL EAH SELİM DOĞAN GENEL CERRAHİ ASİL
  ÇAĞLA İZCİ ANESTEZİYOLOJİ ASİSTANI ASİL
  İBRAHİM TEMEL KARDİYOLOJİ (KARDİYOLOJİ ENST) ASİSTANI ASİL
  ARDA ÇETİNDERE ACİL TIP ASİSTANI ASİL
       
       
ÖZEL MEMORİAL ŞİŞLİ HASTANESİ CANER ÇELİK ACİL TIP ASİL
  TÜRKER BARAN KARDİYOLOJİ ASİL
  ZÜLEYHA AKGÜN RADYASYON ONKOLOJİSİ ASİL
       
BAKIRKÖY PROF. DR. MAZHAR OSMAN RUH
SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI EAH
CAN ÖZEN PSİKİYATRİ ASİSTANI  
  ÇAĞLAR TURNA PSİKİYATRİ ASİSTANI ASİL
  YUSUF EZEL YILDIRIM PSİKİYATRİ ASİL
  ONUR ÖZTÜRK NÖROLOJİ ASİSTANI ASİL
  CENGİZ GÖKÇE PSİKİYATRİ YEDEK
       
İSTANBUL ANADOLU ADLİYESİ
ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ BİRİMİ
ALİ ÇERKEZOĞLU ADLİ TIP ASİL
       
BEYOĞLU GÖZ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MEHMET BUĞRA TÜMTAŞ GÖZ HASTALIKLARI ASİSTANI ASİL
  İSMAİL HİKMET ÇEVİK İÇ HASTALIKLARI ASİL
  OĞUZHAN KARABULUT GÖZ HASTALIKLARI ASİSTANI ASİL
       
ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL EAH DENİZ TÜRKYILMAZ MUT RADYOLOJİ ASİL
  FEVZİ CELAYİR GENEL CERRAHİ ASİL
  DENİZ CAN DEMİRCİ RADYOLOJİ ASİSTANI ASİL
  ALAETTİN KESİM GÖĞÜS HASTALIKLARI ASİL
  ZEYNEP BALSU KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM ASİSTANI ASİL
  GÜLŞAN AŞİNA KARAŞ PEDİATRİ ASİSTANI ASİL
  ULAŞ CANBERK GAZEY BİYOKİMYA ASİSTANI ASİL
  MEHMET ALİ UZUN GENEL CERRAHİ ASİL
  ÜLGEN YALAZ TEKAN NÖROLOJİ ASİL
       
BEYKOZ DEVLET HASTANESİ BİLGE KÖYLÜ PRATİSYEN ASİL
  ÇAĞLA SEVEN PEDİATRİ ASİL
  ÖMER KARBUŞ PRATİSYEN ASİL
  ZEHRA KILINÇ FİLİZ ANESTEZİYOLOJİ ASİL
       
GÖZTEPE PROF. DR. SÜLEYMAN YALÇIN
ŞEHİR HASTANESİ
ESİN GÜNAY ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ASİL
  EMRE GÜRAĞAÇ GÖĞÜS HASTALIKLARI ASİL
  FERAY KAYA KALAFAT ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI - ROMATOLOJİ ASİL
  MELTEM GÜNBEĞİ ADLİ TIP ASİL
  BERFİN ÖZGENUR AYDIN ÇOCUK CERRAHİSİ ASİSTANI ASİL
  ALİ MERT ELTAN FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON ASİSTANI ASİL
  CÜNDÜLLAH TORUN İÇ HASTALIKLARI ASİL
  ABDULKADİR TURGUT KADIN HASTLIKLARI VE DOĞUM ASİL
  NADİDE ACAR DELİBAŞ İÇ HASTALIKLARI ASİSTANI ASİL
       
OKMEYDANI PROF. DR. CEMİL TAŞCIOĞLU ŞEHİR HASTANESİ HÜSEYİN DAĞ ÇOCUK SAĞ. HASTALIKLARI ASİL
  M. SEDAT FEYİZOĞLU GENEL CERRAHİ ASİSTANI ASİL
  HİLAL İREM AÇAN RADYASYON ONKOLOJİSİ ASİSTANI ASİL
  FATİH EREN MIHLAYANLAR ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ ASİSTANI ASİL
  HELİN BAĞCI KADIN HASTALIKLARI ASİL
  MEHMET SELÇUK SAYGILI ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ ASİL
  REYHAN KÜÇÜK ERTÜRK ANESTEZİYOLOJİ ASİSTANI ASİL
  ELİF AKKOÇ DEMİREL KADIN HAST. ASİSTANI ASİL
  EMİN İRFAN GÖKÇAY ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ ASİL