İstanbul Tabip Odası Arşiv ve Dokümantasyon Merkezi Dijital Kataloğu Açıldı


  • Ağustos 09, 2023
  • 685

İstanbul Tabip Odası Arşiv ve Dokümantasyon Merkezi; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 09.00-21.00 saatleri arasında okuyuculara hizmet vermeye devam edecektir.

Arşiv ve Dokümantasyon Merkezi:


İstanbul Tabip Odası üyelerine, Tıp Fakültesi öğrencilerine ve ilgili araştırmacılara hizmet veren özel konulu bir araştırma ve bilgi merkezidir.

Kütüphane programında arama yapmak için tıklayınız.


Arşiv ve Dokümantasyon Merkezi’nden nasıl yararlanılır?


Arşiv ve Dokümantasyon Merkezi; pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri 09.00-21.00 saatleri arasında Cağaloğlu’ndaki binamızda hekim, araştırmacı ve öğrencilere hizmet vermektedir.
Kütüphanemizdeki bilgisayarlardan, bina içinden veya okuyucunun bulunduğu herhangi bir ortamdan internet vasıtasıyla yayın ve arşiv kataloğuna erişilebilmektedir.

Kütüphane:


Katalog arama modülleri eser adı, yazar adı, konu başlığı, demirbaş numarası, yayıncı gibi çoklu arama biçimindedir. Kataloglanan materyaller, kitap, tez, süreli yayın, broşür, bülten, afiş gibi yazılı, ve görsel materyalleri kapsamaktadır.

Hekim üyelerimizin bağışları yoluyla da Kütüphanemize kitap ve süreli yayın sağlanmış bulunmaktadır. Basılı materyal sayısı ortalama 4000 adettir.
Ayrıca 120 farklı başlık altında süreli yayın bulunmaktadır.
Kütüphanemizde; arkeoloji, sanat tarihi, Türkiye, İstanbul, hukuk, tarih ve sosyal bilimler gibi alanların yanı sıra edebiyat konularıyla ilgili özel raflar da bulunmaktadır.

Kütüphanemizde yer alan tüm süreli yayınlar için katalogda arama yapabilirsiniz.


Bu HABERİ Paylaş!