Hekim Birliği Sendikası İstanbul Tabip Odası'nı Ziyaret Etti


  • Eylül 26, 2024
  • 85

Hekim Birliği Sendikası Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Halil Erdem, İstanbul Şube Teşkilatlandırmadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Dr.Nilay Aksoy Ateş ve İstanbul Şube Aile Hekimleri Komisyon Başkanı Dr. Serkan Özbakış, 24 Eylül 2024 Salı günü Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulumuzla bir araya geldi.

Görüşmede İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Osman Küçükosmanoğlu, Genel Sekreter Dr. Ertuğrul Oruç, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Hacer Ayşen Yavru, Dr. Yasemin Demirci, Dr. Okan Toygar, Dr. Emrah Kırımlı ve Dr. Fikret Aydın’la temsil edildi. Ayrıca görüşmede İTO İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği Komisyonu’ndan Dr. Nazmi Algan ile İTO Temsilciler Kurulu Divan üyesi Dr. Benan Koyuncu da yer aldı.

Görüşmede, sağlık alanındaki güncel gelişmeler değerlendirilerek meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlar konuşuldu. Her iki taraf da mevcut sorunların çözümü için birlikte mücadelenin önemini vurguladı. Bu amaçla önümüzdeki süreçte beraberce atılabilecek adımlarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Hekim Birliği sendikasını nazik ziyaretleri için teşekkür eder, önümüzdeki dönemde verimli bir çalışma dönemi dileriz.


Bu HABERİ Paylaş!