İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Ziyaret Ettik


  • Eylül 17, 2024
  • 279

İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu 16 Eylül 2024 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Görüşmeye, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Osman Küçükosmanoğlu, İTO Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Hacer Ayşen Yavru, Dr. Yasemin Demirci, TTB Merkez Delegesi Dr. Ali Çerkezoğlu, İBB Sağlık Daire Başkanı Dr. Önder Yüksel Eryiğit ve İBB Meclisi Sağlık ve Salgın Hastalıklar Komisyonu Başkanı Dr. Ahmet Atilla Yılmaz katıldı.

Ziyarette, İstanbul’da sağlık alanında yaşanan sorunlar ve sorunların çözümü için birlikte atılacak adımlar dile getirildi, koruyucu sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik İBB ve İTO’nun yapabileceği ortak çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin önemli gündem maddelerinden biri de beklenen İstanbul depremiydi. Toplantıda, İTO İstanbul Depremine Yönelik Sağlık Hizmetinin Yapılanması Çalışma Grubu’nun deprem ve afet yönetimine ilişkin çalışmaları anlatıldı, İstanbul’daki sağlık kurumlarının deprem güvenliği konuşuldu ve beklenen depreme karşı sağlık hizmeti açısından yapılacak hazırlıklarda iş birliği içinde olmanın önemine vurgu yapıldı.


Bu HABERİ Paylaş!