Yalova İl Sağlık Müdürlüğünü, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ve Özel Aktif Hastanesi'ni Ziyaret Ettik


  • Ağustos 21, 2024
  • 305

İstanbul Tabip Odası (İTO) hekimlerin çalışma koşullarını yerinde gözlemlemek ve sahayı değerlendirmek amacıyla hastane ziyaretleri yapmayı sürdürüyor. Bu kapsamda 20 Ağustos 2024 Salı günü, sorumluluk alanımız içerisinde yer alan Yalova’da görev yapan meslektaşlarımızı ziyaret ettik.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Osman Küçükosmanoğlu ile İTO Yönetim Kurulu üyeleri Dr. H. Ayşen Yavru, Dr. Yasemin Demirci, Dr. Emrah Kırımlı ve Dr. Fikret Aydın’dan oluşan heyetimiz ilk olarak Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Karakuş’la bir araya geldi. İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen görüşmede, sağlık alanında yaşanan güncel gelişmeler ve sorunlar üzerine konuşuldu.

Heyetimiz daha sonra Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek Başhekim Yardımcısı Dr. İsmail Oturgan ile görüştü.  Ardından hekimler ziyaret edilerek sorunlar, talepler ve beklentilerle ilgili bilgi alındı.

Yönetim Kurulumuz son olarak Yalova Özel Aktif Hastanesi’ne geçerek meslektaşlarımızla buluştu. Özel hekimlik alanında yaşanan sorunların konuşulduğu ziyaret sorunların çözümüyle ilgili karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi. Yönetim Kurulu üyelerimiz hastanenin başhekimi Dr. Mehmet Şahin ile de bir araya geldi.

Ziyaretlerde, Odamızın her türlü sorun ve taleplerinde meslektaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceği ifade edildi.

 


Bu HABERİ Paylaş!