Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi'yle Görüştük


  • Temmuz 31, 2024
  • 1807

İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ikinci ziyaretini 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü gerçekleştirdi. 

24 Temmuz 2024 Çarşamba günü yapılan ilk ziyarette görüştüğümüz hekimler, MHRS randevularının sıklığı, konsültasyon ya da servisçi oldukları güne poliklinik muayene randevusu verilmesiyle ilgili şikayetlerini dile getirmiş, randevu sistemindeki krizin büyüyerek devam ettiğini söylemişlerdi. Hekimler, tatile çıkan meslektaşlarının dahi MHRS randevu ekranlarının kapatılmadığı bilgisini vermişti.

İTO Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Yasemin Demirci, Dr. Fikret Aydın ve İTO Temsilciler Kurulu Seçim Komisyonu Üyesi Dr. Osman Öztürk hastaneyi yeniden ziyaret ederek Başhekim Prof. Dr. Özgür Yiğit’le görüştü. Görüşmede hastane temsilcileri Dr. Betül Kaygusuz ve Dr. Deniz Türkyılmaz Mut ile İTO üyesi Dr. İbrahim Ertaş da yer aldı.   

Hekimlerin hem geçen hafta hem de bu haftaki ziyaretlerde heyetimize anlattıkları sıkıntılar Başhekim Özgür Yiğit’e iletildi. Heyetimiz başhekimlikten hekimlerin sorunlarının çözülmesini talep etti ve İstanbul Tabip Odası olarak konunun takipçisi olacağımızı belirtti.  


Bu HABERİ Paylaş!