İstanbul Depremine Yönelik Sağlık Hizmetinin Yapılanması Çalışma Grubu’nun Sempozyum ve Kongresi Kitaplaştırıldı


  • Temmuz 04, 2024
  • 678

İstanbul Tabip Odası (İTO) İstanbul Depremine Yönelik Sağlık Hizmetinin Yapılanması Çalışma Grubu’nun düzenlediği iki sempozyum ve bir kongre kitaplaştırıldı.

“Depremde Acil Tıp Uygulamaları: Depreme Özgü Sorunlar ve Olası Çözümler sempozyumunun ilki  23 Aralık 2023 tarihinde yapılmış; sempozyumda depreme özgü acil tıp uygulamaları ile ilgili tüm hekimlere teorik, pratik bilgiler aktarılmış ve depremde sağlık hizmetinin kalitesini artırmaya ilişkin fikir alışverişinde bulunulmuştu.

Depremde Acil Tıp Uygulamaları: Depreme Özgü Sorunlar ve Olası Çözümler Sempozyumunun birinci kitabı için tıklayınız.

Depremde Acil Tıp Uygulamaları: Depreme Özgü Sorunlar Ve Olası Çözümler sempozyumunun ikincisi, 9 Mart 2024 tarihinde düzenlenmiş; sempozyumda, afet tıbbında karşılaşılan sorunlar ve uygulanabilecek tedaviler konuşulmuştu.

Depremde Acil Tıp Uygulamaları: Depreme Özgü Sorunlar ve Olası Çözümler Sempozyumunun ikinci kitabı için tıklayınız.

İstanbul Tabip Odası ve İstanbul Depremine Yönelik Sağlık Hizmetinin Yapılanması Çalışma Grubu’nun İstanbul Barosu ile beraber 20-21 Ocak 2024 tarihinde düzenlediği “Öncelikli Bir Halk Sağlığı Sorunu İstanbul- Marmara Depremi” Kongresinin de kitabı yayınlandı. Kongrede beklenen İstanbul- Marmara depreminin yaratacağı yıkımın azaltılması ve önlenmesine yönelik sunumlar gerçekleştirilmiş, deprem bölgelerinde edinilen deneyimler aktarılmıştı.

Öncelikli Bir Halk Sağlığı Sorunu İstanbul- Marmara Depremi Kongresi kitabı için tıklayınız.

 


Bu HABERİ Paylaş!