Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Temsilcilerini Seçti


  • Mart 02, 2023
  • 1296

İstanbul Tabip Odası (İTO) Temsilciler Kurulu’nda 2022-2024 döneminde görev alacak temsilciler için seçimlerimiz devam ediyor.

Bu amaçla, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda,1 Mart 2023 Çarşamba günü, 12:00-16:00 saatleri arasında yapılan seçimle hastane temsilcileri belirlenmiş oldu.

Geniş bir katılımla yapılan temsilci seçimine, Beykoz Devlet Hastanesi temsilcimiz Dr. Özer ÇALIK, TTB delegasyonu üyelerimizden Dr. Çağla SEVEN, Asistan ve Genç Uzman Komisyonu üyemiz Dr. Merve YILDIRIM ile hastane temsilcilerimiz de eşlik ederek, meslektaşlarımıza desteklerini sundu.

Seçim sonucunda; Dr. Ahmet Adnan ÇIRIK, Dr. Ceren BİBİNOĞLU AMİROV, Dr. Ekmel Burak ÖZŞENEL, Dr. Melike Hamiyet DEMİRKAYA, Dr. Miraç ÖZDEMİR, Dr. Savaş ÇAMUR, Dr. Semih YAZLA ve Dr. Soner OZANER Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin temsilcileri olarak belirlenmiş oldu.

Temsilcilerimizi kutluyor, İstanbul Tabip Odası olarak yapacakları tüm çalışmalarda yanlarında olacağımızı bir kez daha belirtiyoruz.


Bu HABERİ Paylaş!