Depremzedeleri Ziyaret Ettik


  • Şubat 21, 2023
  • 585

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden depremzedeleri 16 Şubat 2023, Perşembe günü ziyaret ettik.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevredeki 10 ilimizi etkileyen; on binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz, yüz binlerce vatandaşımızın yaralandığı depremler sonrası yüzlerce depremzede İstanbul’daki çeşitli hastanelere sevk edilmiş veya kendi olanaklarıyla başvurmuşlardı.

İstanbul Tabip Odası olarak hem depremzedelere geçmiş olsun dileklerimizi iletmek, hem de ihtiyaçlarını sormak amacıyla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittik.

Hastanedeki meslektaşlarımızla bir araya gelmemizi de sağlayan bu ziyarette hastanede yatan depremzedelerle ilgili detaylı bilgi aldık.

Sohbet ettiğimiz depremzedeler, doktorlardan hasta bakıcılara kadar tüm sağlık çalışanlarının ilgi ve alakalarından duydukları memnuniyeti aktararak, ziyaretimiz için teşekkür etti.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına, bize göstermiş oldukları misafirperverlikten ve olağanüstü çabayla sundukları sağlık hizmetinden dolayı teşekkürü borç bilir, depremzedelere acil şifalar dileriz.

İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu


Bu HABERİ Paylaş!