İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Mezuniyet Törenlerinde Genç Meslektaşlarımızın Coşkusunu ve Mutluluğunu Paylaştık


  • Temmuz 01, 2022
  • 1407

İstanbul Üniversitesi - İstanbul Tıp Fakültesi 2022 yılı mezuniyet töreni 20 Haziran 2022, Pazartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezuniyet töreni ise 28 Haziran 2022, Salı günü Veliefendi Hipodromu’nda yüzlerce genç mezunun, ailelerinin ve öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarının ardından mezun olan genç meslektaşlarımıza diplomalarının verildiği her iki törene de katılan, İstanbul Tabip Odası (İTO) Başkanı Prof. Dr. Nergis Erdoğan kısa birer konuşma yaptı.

Dr. Erdoğan konuşmasında tüm mezunları kutladı ve İstanbul Üniversitesi geleneğinin, hocalarının kazandırdığı mesleki, bilimsel ve insani bilginin ömürleri boyunca karşılaşacakları her türlü güçlükte yol gösterici olacağını söyledi. Ayrıca hekimlerin hastane temsilcilikleri yoluyla tabip odalarında ve Türk Tabipleri Birliği’nde; Türk Tabipleri Birliği aracılığıyla da Dünya Tabipler Birliği’nde temsil edildiklerini vurgulayarak dayanışma içinde, yan yana ve örgütlü olabilmenin önemini vurguladı

Dr. Nergis Erdoğan daha sonra İstanbul Tıp Fakültesi bölüm birincisine İstanbul Tabip Odası adına bir stetoskop hediye etti.
İlerleyen günlerde Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce ve Türkçe bölüm birincilerine de hediyelerimiz takdim edilecektir.

Bizler de tüm mezunlarımızı bir kez daha kutluyor, bundan sonra da yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz.

İstanbul Tabip Odası
Yönetim Kurulu


Bu HABERİ Paylaş!