Temsilciler Kurulu (TK) Mayıs 2022 Toplantı Notları


  • Mayıs 12, 2022
  • 834

İstanbul Tabip Odası Temsilciler Kurulu (TK) 2022 Mayıs ayı toplantısı, "Mevcut Temsilciler Kurulu Divanı üyelerinin görev değişikliğinin olması nedeniyle geçici divan kurulunun belirlenmesi" ana gündemiyle, 10 Mayıs 2022 Salı günü, Saat: 18.00'da; Yönetim Kurulu Üyeleri, Temsilciler Kurulu Divanı ve üyeleri, Seçilmiş Kurul-Komisyon üyelerinin katılımı ile Odamız Cağaloğlu binasında gerçekleştirildi.

Kokteylde bir araya gelinmesinin ardından toplantıya geçildi.

Temsilciler Kurulu Divanı önceki dönem Başkanı Süheyla AĞKOÇ, toplantı açılışını yaparak Yeni Yönetim Kurulu ve seçilecek Geçici TK Divanı üyelerine başarı dileklerini iletti.

İstanbul Tabip Odası (İTO) Yeni Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nergis ERDOĞAN da katılımcıları selamladı. TK’nın önemine değinerek, İTO ve TTB’nin işleyişi açısından çok kıymetli olduğunu ifade etti.

İTO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Esin TUNCAY, TK ile ilgili bir sunum yaparak, hastanelerdeki temsilci seçimlerine ilişkin bilgilendirmede bulundu. Ardından İTO Genel Sekreteri Dr. Ertuğrul ORUÇ, faaliyet raporunu sundu. TTB’nin, hekim ve sağlık çalışanlarının özlük hakları ve yaşam koşullarında artan sorunları dile getirmek amacıyla bir süredir devam ettirdiği iletişim kampanyasının devamı kapsamında yer alan 10 acil talebi içeren imza kampanyası ile ilgili bilgi verdi.

Ardından Temsilciler Kurulu Geçici Divanı üyeleri seçimi yapıldı. Oy birliği ile; Dr. Pınar Saip, Dr. Yavuz Altunkaynak, Dr. Vildan Elibol, Dr. Alper Döventaş, Dr. Cemile Özdemir, Dr. İlyas Kavak olarak belirlendi. Bir önceki TK divanı döneminden Dr. Turan KARAKAŞ ile birlikte 7 kişilik divan üyeleri belirlenmiş oldu.

Serbest kürsü biçiminde devam eden toplantı, konuşmaların ardından güzel temenniler ile sonlandırıldı.

 


Bu HABERİ Paylaş!