Dr. Türkan Saylan Tıp Bilim ve Tıp Hizmet Ödülleri Sonuçlandı


  • Mart 09, 2022
  • 1529

İstanbul Tabip Odası 14 Mart etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Dr. Türkan Saylan Tıp Bilim ve Tıp Hizmet Ödülleri jüri toplantısı 7 Mart 2022 Pazartesi günü yapıldı.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda; yayınlarının uluslararası yüksek etki faktörü olan dergilerde yayınlanması, uluslararası işbirliğinin geliştirilmesi, Behçet hastalığı tedavisinde sunduğu yeni değerlendirmelerin fikir lideri olması nedenleriyle Tıp Bilim Ödülü’ne bu yıl İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Romatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülen Hatemi layık görüldü.

 

- Ülkemizde Romatoloji’nin bilim dalı olarak kuruluşunda ve yaygınlaşmasındaki değerli çalışmaları, uluslararası alanda Türkiye’deki çalışmaların tanınmasına öncülük etmesi ve etik kuralların yürekli bir savunucusu olması nedeniyle emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Yazıcı ile

- Ülkemiz çocuklarının sağlıklı bir geleceğe kavuşturulmasında ve Sosyal Pediatri bilim dalının kurumsallaşmasındaki değerli çalışmaları, çocuklarımızın aşılanarak bağışıklanmasındaki öncü katkıları nedeniyle İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine Gülbin Gökçay

14 Mart Tıp Hizmet Ödülü’ne layık görüldüler.

19 Mart 2022 Cumartesi günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak olan ödül töreninde meslektaşlarımıza ödül plaketleri takdim edilecektir.

İSTANBUL TABİP ODASI


Bu HABERİ Paylaş!