Mesleki Kanserler Konulu Web Seminer Yapıldı


  • Aralık 22, 2021
  • 1459

İstanbul Tabip Odası İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği Komisyonu aylık web seminerlerinin sonuncusu 16 Aralık 2021, Perşembe akşamı yapıldı.

Bu ayın eğitim konusu meslek hastalıkları içinde önemli bir yer tutan, en istenmeyen durumlardan biri olan “Mesleki Kanserler” idi. Toplantıda, Göğüs Hastalıkları ve İş Meslek hastalıkları Uzmanı Dr. Abdulsamet Sandal sunum gerçekleştirdi.

Ankara Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesinde İş ve Meslek Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Dr. Abdulsamet Sandal, Göğüs hastalıkları, İş ve Meslek Hastalıkları, Mesleki Kanserler, Pulmoner tromboemboli, Tümör biyolojisi ve immünolojisi alanlarında yoğun olarak çalışmış ve tüm mesleki eğitimlerini de Hacettepe’de tamamlamıştır.

Genel olarak İşçi Sağlığı ve Güvenliği alanında makaleleri olduğu gibi, iş yaşamı hipertansiyon, toksikoloji ve Mesleki kanserler alanında da çok sayıda yayını mevcuttur.

Alanında uzman hekimimizin sunumuyla oldukça verimli geçen seminer eşzamanlı olarak İstanbul Tabip Odası’nın sosyal medya hesaplarından da canlı olarak izlenebildi.

Moderatörlüğünü İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği Komisyonumuzdan Dr. Celal Mestçioğlu’nun yaptığı web seminerimize ve daha önce gerçekleştirilen toplantıların kaydına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği web seminerleri için tıklayınız.


Bu HABERİ Paylaş!