Yönetim Kurulumuz İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Ziyaret Etti


  • Haziran 03, 2021
  • 1872

İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu yaşanan sorunları dinlemek, talep ve çözüm önerilerini görüşmek, hekimlerle buluşmak üzere hastane ziyaretleri yapmayı sürdürüyor.

Son olarak 3 Haziran 2021, Perşembe günü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaret edildi. İTO Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Güray Kılıç, İTO Hastane Temsilcileri Dr. Aytekin Sağlam ve Dr. Merve Yıldırım’dan oluşan heyet sabah saatlerinde ilk olarak Acil Servis’i ziyaret etti. 23 Mayıs 2021 günü yaşanan sağlıkta şiddet olayı sebebiyle serviste görev yapan hekim ve sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dilekleri iletildi, İstanbul Tabip Odası’nın sağlıkta şiddete karşı mücadeleyi tüm yönleriyle sürdürdüğü ve hekimlerin yanında olmaya devam edeceği belirtildi.

Ardından dahiliye, cerrahi bölümleri başta olmak üzere pandemi sürecinin getirdiği ağır yükü omuzlayan poliklinikler gezildi, hekimler ziyaret edildi, talepleri, sorunları ve Odadan beklentileri görüşüldü. Poliklinik ziyaretinde İstanbul Tabip Odası çalışmalarını anlatan broşürler, Hekim Sözü dergisi dağıtıldı.

İTO heyeti poliklinik ziyaretlerinin ardından Başhekim Yardımcısı Dr. Sezai Pamuk ile görüştü. Görüşmede hastane acil servisinde yaşanan hekime şiddet olayı üzerine atılan adımlar soruldu, sürecin geldiği aşamaya dair bilgi alındı. Pandemi sürecine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.


Bu HABERİ Paylaş!