Huzurevlerinde Kalan Meslektaşlarımızı Ziyaret Ettik


  • Mart 13, 2020
  • 2104

14 Mart Tıp Haftası kapsamında huzurevlerinde kalan meslektaşlarımızı ziyaret ettik.

Ziyaretlerin ilki 10 Mart 2020, Salı günü 15.00’da Tuzla’da bulunan KASEV Huzurevi’ne yapıldı. Emekli Hekimler Komisyonu’ndan Dr. Erdinç Köksal ve Dr. Ülkü Sema Aydın’a bu yıl tıp öğrencileri de eşlik etti; Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Mert Obuz, Abdülkerim Yumuşak, Muhammed Yasin Taş, İstanbul Tıp Fakültesi’nden Betül Hillesiz ve Burak Şenocak, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Feyhan Balcı’dan oluşan ekip, KASEV Vakfı Başkanı Dr. Kamil Çetin Oraler tarafından karşılandı.

Huzurevinde kalan dört meslektaşımız ziyaret edilerek çiçek ve İstanbul Tabip Odası’nın dergileri takdim edildi. Meslektaşlarımız ziyaret sebebiyle son derece mutlu olurken, Dr. Kamil Çetin Oraler, İstanbul Tabip Odası’nın gösterdiği ilgi ve destek dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

İkinci ziyaret ise 11 Mart 2020, Çarşamba günü 11.30’da Emekli Sandığı Etiler Huzurevi’ne gerçekleştirildi. Ziyarete İTO Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip, Dr. Erdinç Köksal ve Dr. Celal Belen katıldılar. 

14 Mart’larını kutladığımız, İTO yayınlarını ilettiğimiz, çiçek takdim ettiğimiz meslektaşlarımız ziyaretten son derece mutlu oldular.


Bu HABERİ Paylaş!