Tıbbiyeli Tıbbiyeli Hey, Hey, Hey!


  • Haziran 28, 2018
  • 3072

Corporate Basketbol Ligi'nde 60 takım arasında Türkiye Turnuvası’na kalmaya hak kazanan ve 1-3 Haziran 2018 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen turnuvada beşinci olan İstanbul Tabip Odası (İTO) Basketbol Takımı oyuncuları Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

Ziyarette basketbol takımımızdan Dr. Okan Falay, Dr. Hakan Tezer , Dr. Mahir Topaloğlu, Dr. Muzaffer Ağır, Dr. Mert Zure, Dr. Mehmetcan Kaçar, Dr. Halil İbrahim Bayraktar, Dr. Kutalmış Albayrak, Dr. Berkay Vahapoğlu,  İTO Genel  Sekreteri Dr. Osman Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Recep Koç, Dr. Murat Ekmez, İTO Genel Yönetmeni Dr. Ozan Toraman, TTB Merkez Konseyi Üyesi Dr. Samet Mengüç ve önceki dönem yönetim kurulu üyeleri  Dr. Melahat Cengiz ile Dr. Hakkan Hekimoğlu yer aldılar.

Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette kutlama pastası kesildi ve gösterdikleri başarılarla İstanbul Tabip Odası’nı gururlandıran takım üyelerimize başarı plaketleri verildi.

Ziyarette sporu teşviğin en güzel yolunun hekimlerin kendilerinin de spor yapması, bu anlamda örnek olması olduğu konuşuldu. Takım üyelerimiz meslektaşlarını hem sportif faaliyetlerde hem de tribünlerde destekleyici olarak görmek istediklerini belirttiler. Ayrıca amatör sporlarda sağlık kontrollerinin gereğince yapılamamasının ciddi bir sorun olduğunun altı çizildi, bu konuda çözüm önerileri geliştirmek için adımlar atılması gerektiği vurgulandı.


Bu HABERİ Paylaş!