KHB Beyoğlu Genel Sekreterliği’ni Ziyaret


  • Aralık 21, 2016
  • 3216

khk_manset

İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Muzaffer Başak, Doç. Dr. Haydar Durak ile Hekimlik Uygulamaları Bürosu Sorumlu Hekimi Dr. Celalettin Cengiz’den oluşan heyet, Kamu Hastaneleri Birliği Beyoğlu Bölgesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Erol Kısmet’i  makamında ziyaret etti.

21 Aralık 2016, Çarşamba günü 14.30’da gerçekleşen ziyarette Genel Sekreter Dr. Erol Kısmet’in yanı sıra İdari Hizmetler Başkanı Dr. Aşkın Ayvaz, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Memet Taşkın Egici ile Mali Hizmetler Başkanı Hakan Oruç da yer aldılar.

Ziyarette İstanbul Tabip Odası heyeti  hekimlerin gittikçe daha sık hukuki, cezai, mesleki ve idari sorunlarla karşılaştığını, zaman ilerledikçe ağır yaptırımlara uğradıklarını dile getirdi. Yaşanan bu olumsuz gelişmelere karşı İstanbul Tabip Odası olarak “hekimleri bilgilendirme, deneyim paylaşma amaçlı” çalışmalar yürütüldüğünü belirtti. Son derece verimli ve sıcak bir atmosferde geçen ziyarette İstanbul Tabip Odası heyeti hekimlik alanını kuşatan bu soruna karşı ortak çalışma yürütülmesinin gerekliliğine de değindi.

Genel Sekreter Prof. Dr. Erol Kısmet de konuyu son derece önemli bulduklarını ifade ederek, iyi hekimlik uygulamalarının geliştirilmesinin özellikle genç hekimler açısından yararlı olacağını vurguladı.


Bu HABERİ Paylaş!