TTB'de Hekim Milletvekilleriyle "İlk Sohbet"


  • Temmuz 14, 2011
  • 2413

TTB Merkez Konseyi, TBMM’ye seçilen hekim milletvekilleriyle, bugün (12.07.2011) TTB’de bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu, hekim milletvekillerine davet için gönderdiği yazıda şunlara yer verdi:

“Değerli meslektaşım

Öncelikle seçilerek Meclise girmiş olmanız nedeniyle kutlarım. Türkiye’nin yüklü gündemi sizleri bekliyor. Biz Türk Tabipleri Birliği olarak bu yüklü gündem içerisinde sağlık ve hekimlik ortamına sizlerle birlikte daha özel bir ilgi göstermeyi arzu ediyoruz. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi olarak bu dönem Mecliste yer alan hekim milletvekilleri ile bir araya gelerek tanışmak ve bir “ilk sohbet” yapmak üzere sizleri davet ediyoruz. Yoğun programınız içerisinde vakit ayıracağınız düşüncesiyle, şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım.”

Hekim milletvekillerini TBMM’ye seçilmelerinden dolayı kutlama ve tanışma amacıyla gerçekleştirilen toplantıya, hekim kökenli 40 milletvekilinden 13’ü katıldı. TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu’nun açış konuşmasıyla başlayan “ilk sohbet”te, konuk milletvekilleri de sağlık ortamına ilişkin kısa konuşmalar yaptılar. Toplantıda, daha sıcak bir işbirliği yürütülmesi yönünde ortak görüşler ifade edildi.

Toplantıya katılan milletvekilleri şöyle:

CHP Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, AKP Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, CHP Antalya Milletvekili Arif Bulut, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, AKP Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, AKP Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu ve MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru.

Fotoğraflar için...


Bu HABERİ Paylaş!