Okmeydanı EAH’nde Sağlıkta Son Durum Konuşuldu


  • Şubat 02, 2011
  • 2958

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, hastane hekimlerinin talepleri ile sağlık alanındaki son değişiklikler ve bu değişikliklerin çalışma hayatına olan yansımalar hakkında bilgilenmek üzere bugün (02.02.2011) İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Taner Gören ve Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Dr. Osman Öztürk ile birlikte toplantı düzenlendi.

Yapılan toplantıda, sağlık alanında yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi verilmesinin yanı sıra Türk Tabipleri Birliği’nin başlatmış olduğu “İyi Hekimlik Nitelikli Sağlık Hizmeti Kampanyası çerçevesinde belirlenen eylemlerin yüksek katılımla yapılması önümüzdeki mücadele sürecine önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.

Toplantıda konuşma yapan İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Taner Gören sağlık alanında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle umutsuzluğa kapılmadan birlik duygusuyla mücadele yöntemlerini bulmak gerektiğini ifade etti. Gören ayrıca, 6 Şubat 2011 tarihinde Şişli Etfal EAH’nde yapılacak olan toplantıyı hatırlatarak, bu süreçten çıkış yollarını bulmak ve çözüm üretmek adına yapılacak bu toplantının önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.


Bu HABERİ Paylaş!