“Yeni Tanıtım Kılavuzu Neler Getiriyor?” Başlıklı Toplantı Yapıldı
- Ekim 01, 2025
- 160
Türk Tabipleri Birliği (TTB) Özel Hekimlik Kolu ve İstanbul Tabip Odası (İTO) Özel Hekimlik Komisyonu tarafından düzenlenen “Hekimler ile Sağlık Kurum ve Kuruluşlarının Halka Açık Tanıtım ve Bilgilendirme Faaliyetlerine İlişkin Kılavuz” hakkında meslektaşlarımızın bilgilendirildiği ve yeni kılavuzun getirdikleriyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı “Yeni Tanıtım Kılavuzu Neler Getiriyor?” başlıklı toplantı 30 Eylül 2025 tarihinde, İTO’nun Cevizlibağ’daki merkez bürosunda yapıldı.
Toplantı, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Osman Küçükosmanoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Kolaylaştırıcılığı İTO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Okan Toygar’ın yaptığı toplantıda; TTB Özel Hekimlik Kolu Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Güray Kılıç ve İTO Hukuk Bürosu’ndan Av. Hazal Pekşen konuşmacı olarak yer aldı.
Dr. Güray Kılıç “Hekimler ile Sağlık Kurum ve Kuruluşlarının Halka Açık Tanıtım ve Bilgilendirme Faaliyetlerine İlişkin Kılavuz”a ilişkin yaptığı sunumda kılavuzun neden hazırlandığına ve sağlık hizmetinde tanıtım ve bilgilendirmenin nasıl olması gerektiğine ilişkin bilgi verdi. Dr. Güray Kılıç'ın sunumu için tıklayınız.
Daha sonra hem toplantıya katılan hem de toplantıyı sosyal medya hesaplarımızdan canlı takip eden meslektaşlarımızın konuyla ilgili sorularına cevap verildi.
Toplantı, yeni kılavuzun daha iyi hekimlik yapmak için yol gösterici olması temennisiyle sona erdi.