İstanbul Tabip Odası Emekli Hekimler Komisyonu ve Tıp Öğrencileri Kolu 14 Mart Tıp Haftası Kapsamında Huzurevi Ziyaretleri Yaptı


  • Mart 11, 2024
  • 279

14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında huzurevi ziyaretleri her yıl olduğu gibi bu yıl da devam etti.

İstanbul Tabip Odası Emekli Hekimler Komisyonu üyemiz Dr. Erdinç Köksal ve Dr. Haldun Güner, Tıp Öğrencileri Kolu'ndan Baver Coşkun ve Rana Davran'la birlikte 10 Mart 2024 Pazar günü ilk olarak Kızılay’ın Yakacık Huzurevinde kalmakta olan 94 yaşındaki Anestezi Uzmanı Dr. Güner Türker'i ziyaret etti. 

Daha sonra, Darülşafaka’nın Yakacık Huzurevinde kalmakta olan 93 yaşındaki Nöro-psikiyatri Uzmanı Dr. Ulviye Etaner ile Dahilye Uzmanı 83 yaşındaki Dr. Seyyan Özayman, hastalığı sebebiyle Maltape Akasya Huzurevinden Akasya Ataşehir Bakımevine nakledilen Prof. Dr. Kut Sarpyener, Darüşşafaka’nın Şenesenevler Huzurevinde kalmakta olan 73 yaşındaki Jinekolog Dr. Ender Dölen ve 66 yaşındaki Çene Cerrahı Dr. Süha Gürkan ziyaret edildi.

Tuzla’da bulunan KASEV Huzurevi ve Milli Savunma Bakanlığının Çamlıca’da bulunan MSB Huzurevi ziyaretleri 15 Mart Cuma günü yapıldı. Prof. Dr. Haldun Güner, Op. Dr. Atilla Ongan, Uz. Dr. Ülkü Sema Aydın ve Dr. Erdinç Köksal tarafından  Vakıf Başkanı ve Yöneticisi olan Dr. Kamil Çetin Oraler ve KBB. Uzmanı Dr. Cengiz Ataman ziyaret edildi. Huzurevi sakinleriyle sohbet edildi.  MSB Çamlıca Askeri Bakımevi’nde yaşamlarını sürdüren Em. Tbb. Alb. Özel Dursun, Tugay Akmut ve Diş Tabibi Sevil Erkal Hanım ve ülkemizin ilk askeri tabibi unvanını taşıyan Dr. Ülkü Sema Aydın odasında ziyaret edildi. Meslektaşlarımıza Odamızın iyi dilekleri sunuldu.

Ziyarette meslektaşlarımıza Odamız adına hazırlanan çiçekler ve yayınlarımızın bulunduğu çantalar hediye edildi. Meslektaşlarımız İstanbul Tabip Odası heyeti tarafından ziyaret edilmekten son derece mutlu olduklarını, bu ziyaretlerin sürdürülmesini dilediklerini belirtiler.

İstanbul Tabip Odası olarak yaşamlarını huzurevlerinde sürdüren meslektaşlarımızı unutmayacak, kendilerini ziyaret etmeyi sürdüreceğiz ve emekli hekimlerin sorunlarını gündeme taşımaya, takipçisi olmaya devam edeceğiz.


Bu HABERİ Paylaş!