İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED) Yönetim Kurulu, İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti


  • Haziran 02, 2022
  • 1388

31 Mayıs 2021, Salı günü İstanbul Tabip Odası (İTO) yeni Yönetim Kurulu’na, İstanbul Aile Hekimleri Derneği (İSTAHED) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serkan Özbakış, Başkan Yardımcıları Dr. Senem Özşehir, Dr. Esin A. Çulha Dildök, Genel Sekreter Dr. Sercan Ahmet Uluç ile Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Yılmaz Fırat Kaya ve Dr. Çınla Nişli tebrik ziyaretinde bulundular.

İstanbul Tabip Odası’nın tüm Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, sağlık alanında yaşanan sorunlar, Aile Hekimleri Ceza Yönetmeliği mücadelesinde gelinen durum ve önümüzdeki süreçte iktidarın sağlık politikalarının getireceklerinin de öngörüsüyle birlikte hareket etmenin ve ortak mücadelenin önemi vurgulandı.

29 Mayıs tarihinde Ankara’da merkezi olarak yapılan ve tüm sağlık meslek örgütlerinin yoğun katılımına ve coşkusuna sahne olan “Beyaz Miting”in de değerlendirildiği görüşmede önümüzdeki süreçte hem söz konusu yönetmeliğe karşı hem de yaşanan sorunlara karşı talep ve önerileri dile getirmek üzere gerçekleştirilecek etkinlikler değerlendirildi.


Bu HABERİ Paylaş!