KESK Kadın Meclisinden Dr. Pınar Saip’e Ziyaret


  • Haziran 25, 2018
  • 2044

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Kadın Meclisi üyelerinden oluşan, 11 kişilik bir heyet, İstanbul Tabip Odası (İTO) Başkanı Dr. Pınar Saip’i ziyaret ederek, yeni görevinden dolayı tebriklerini ve dayanışma dileklerini iletti.

Heyet, 4 farklı iş koluna bağlı (Eğitim, sağlık, yerel yönetim hizmetleri ve basın-yayın iletişim), 4 farklı sendikadan (Eğitim-Sen, SES, Tüm Bel-Sen, Haber-sen) ve farklı işyerlerinden kadın emek temsilcilerinden oluşuyordu. Bu çeşitlilik, emeğe ilişkin birçok farklı konuda bilgi ve deneyim paylaşımına olanak sağladı.

Görüşmede 24 Haziran seçimlerinin emekçiler açısından olası sonuçları, şehir hastaneleri, taşınması planlanan tarihi hastaneler, İstanbul Üniversitesi’nin bölünmesi ve bölünmenin bağlı kurumlara yansımaları, PTT gibi kamu kurumlarına dönük özelleştirme girişimleri, KHK’larla görevinden uzaklaştırılan kamu emekçileri konularında görüş alış verişinde bulunuldu.

Sıcak bir havada gerçekleşen ziyaret karşılıklı verilen, emeğe, toplumsal haklara, kent yaşamı ve toplumsal belleğimize yapılan saldırılara karşı beraber mücadele ve dayanışma sözüyle son buldu.


Bu HABERİ Paylaş!