Unıversal Hastaneler Grubu’nda Ücretleri Ve Yasal Hakları Gasp Edilen Hekim Ve Sağlık Çalışanları Bir Araya Geliyor


  • Ocak 29, 2014
  • 3332

Özel sağlık sektöründe faaliyetini sürdüren Universal Hastaneler Grubu’na bağlı hastanelerde hekimler ve sağlık çalışanlarının yaşamakta olduğu ücret alacakları ile ilgili 2010 yılından bu yana yaşanan mağduriyetler son dönemde daha da yoğunlaşmış, gruba bağlı bazı hastanelerin faaliyetleri durdurulmuş ve çalışanların birikmiş ücret alacakları ve yasal tazminatları ödenmeksizin işlerine son verilmiştir.

Bu durumla mücadele etmek amacıyla www.uhgmagdurlari.com web sitesi aracılığıyla mağdur olan hekimler ve sağlık çalışanları bir iletişim platformu oluşturmuşlardır.

İstanbul Tabip Odası’nın ev sahipliğinde ve İstanbul Tabip Odası Hukuk Bürosu’nun katılımıyla 2 Şubat 2014 Pazar günü saat 15.00’de İstanbul Tabip Odası Kadıköy Bürosu’nda bir araya gelecek olan konunun mağduru hekim ve sağlık çalışanlarının katılacağı toplantıya           başta söz edilen sağlık grubunda benzer mağduriyetlere maruz kalan meslektaşlarımız ve sağlık çalışanları olmak üzere tüm hekimlerimiz davetlidir.

İstanbul Tabip Odası bu konuda hekimlerin hak gaspları ve mağduriyetleri ile ilgili desteğini sürdürmeye devam edecektir.

Saygılarımızla,

İSTANBUL TABİP ODASI
YÖNETİM KURULU


Toplantının

Günü: 2 Şubat 2014 Pazar
Saati: 15.00
Yeri: İSTANBUL TABİP ODASI KADIKÖY BÜROSU
Adresi : Rıhtım Caddesi Ülsel İş Merkezi No: 18 Kat 4 Daire 8  Kadıköy / İstanbul


Bu HABERİ Paylaş!