Prof. Dr. Şükrü KIZILOT Hekimlere Yeni Ticaret Kanunu’nu Anlattı


  • Haziran 29, 2012
  • 3541

İstanbul Tabip Odası Özel Hekimlik Komisyonu’nun düzenlediği “Yeni Türk Ticaret Kanunu ve Özel Hekimlik” konulu toplantı 28 Haziran 2012 Perşembe akşamı İstanbul Tabip Odası’nda yaklaşık 160 hekimin katılımıyla gerçekleşti.

Özel Hekimlik Komisyonu Yürütme Kurulu adına Dr. Petek Arıoğlu’nun yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından toplantıya geçildi.
Çok sayıda kitabı bulunan, bilimsel makaleleri ve Hürriyet Gazetesi’ndeki köşe yazılarıyla herkesin ilgiyle takip ettiği, konusunun duayen isimlerinden Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Başkanı Prof.Dr. Şükrü KIZILOT’un yeni Türk Ticaret Kanunu ile ilgili yalın, esprili ve akıcı sunumu katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Yayınlandığı günden yürürlüğe gireceği 1 Temmuz 2012 tarihine kadar birçok değişiklik geçiren yeni kanunun ana hatlarıyla ne gibi değişiklikler getirdiği, şirketleri ilgilendiren değişiklikler, yasaya bağlı çıkacak tüzük, yönetmelik ve tebliğlerdeki son durum, mükelleflerin dikkat etmesi gereken unsurlar katılımcılarla paylaşıldı.

Toplantıya katılamayan ve İstanbul dışından da toplantıyı izlemek isteyen meslektaşlarımızın yoğun talebi üzerine toplantı tabip.tv üzerinden canlı yayınla verildi.

Hekimlerin konu ile ilgili sorularının cevaplanması sonrası Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Dr. Hüseyin Demirdizen tarafından Prof. Dr. Şükrü Kızılot’a bir teşekkür plaketi takdim edildi.
Prof. Dr. Şükrü Kızılot’a değerli katılımları için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Prof.Dr. Şükrü Kızılot’un toplantı sunumu için tıklayınız.

 

 


Bu HABERİ Paylaş!