Çocuklar İçin Çalışan Serbest Hekimler Derneği İle Söyleşi


  • Ekim 24, 2010
  • 4333

Serbest muayenehane hekimlerinin sorunlarını tartışmak ve son yönetmelik değişiklikleri doğrultusunda bilgi paylaşımı ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Çocuklar İçin Çalışan Serbest Hekimler Derneği’nin davetiyle 4 Kasım 2010 Perşembe günü dernek üyeleriyle bir söyleşi gerçekleştirildi.
İstanbul Tabip Odası adına söyleşiye katılan Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hasan Oğan’ın süreçle ilgili bilgi verdiği toplantı, katılımcıların da soruları ve katkıları ile oldukça verimli geçti. Oğan, mevzuatın ve sistemin getirdiği kısıtlamalarla hukuki yolların yanı sıra demokratik mücadelenin de önemine vurgu yaparak, uzmanlık dernekleri ve bu tür özel amaçlı derneklerin Türk Tabipleri Birliği ve İstanbul Tabip Odası ile yürütülen ortak mücadelenin kuvvetli bir parçası olması temennisini iletti.
Çocuk ile ilgilenen, serbest çalışan hekimler arasında diyalog ve işbirliği sağlayarak bilgi paylaşımını artırmak,  çocuk sağlığı hakkında koruyucu tedbirlerin alınmasını sağlamak, çocuk sağlığı ile ilgilenen meslektaşlarımıza destek sağlamak ve yardımcı olmak amacıyla kurulmuş olan Çocuklar İçin Çalışan Serbest Hekimler Derneği’ne nazik davetlerinden ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.


Bu HABERİ Paylaş!