Yönetim Kurulumuzun Hastane Ziyaretleri Sürüyor


  • Ocak 05, 2022
  • 1134

İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu, pandemi sürecinde zorlu bir çalışmayı omuzlayan hekimlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşmek üzere kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda 3 ayrı kurum ziyareti gerçekleştirildi.

İlk olarak İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Pınar Saip, İTO Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Rukiye Eker ve Dr. Güray Kılıç, 24 Aralık 2021 Cuma günü İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen’i ziyaret ettiler. Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen ile hastanede yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini görüşen heyet üyeleri, Covid-19 pandemisiyle mücadelede gelinen duruma ve yürütülen çalışmalara dair de bilgi aldı.

Ardından 3 Ocak 2022, Pazartesi günü İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Pınar Saip ve İTO Temsilcisi Dr. Eser Aydın, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Seyrantepe Yerleşkesi’nde Başhekim Prof.Dr. Özgür Yiğit ile görüşerek hekimlerin sorunları üzerine görüş ve önerilerini dile getirdi.

Son olarak 4 Ocak 2022, Salı günü İTO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Pınar Saip, TTB Merkez Delegesi ve İTO Temsilcisi Dr. Ahmet İrdem ile Okmeydanı Prof.Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Hakan Güven ile bir görüşme gerçekleştirdi. Hastanede yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Yönetim Kurulu Üyelerimizin ziyaretleri sıcak, dostça buluşmalara, verimli sohbetlere sahne oldu. İstanbul Tabip Odası’nın (İTO), her türlü sorun ve taleplerinde hekimlerimizin yanında olmayı sürdüreceği ifade edildi.


Bu HABERİ Paylaş!