Yönetim Kurulumuzun Hastane Ziyaretleri Seyrantepe Hamidiye Etfal EAH İle Devam Etti


  • Kasım 10, 2021
  • 699

İstanbul Tabip Odası (İTO) Yönetim Kurulu’nun hekimlik alanında yaşanan sorunları yerinde gözlemlemek, meslektaşlarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiği hastane ziyaretleri Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’yle devam etti.

9 Kasım 2021, Salı günü gerçekleşen ziyarette İTO Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip ve İTO Yönetim Kurulu üyesi Dr. Murat Ekmez’e hastane temsilcilerimiz eşlik etti.

Hastane ziyaretinde çeşitli poliklinikler gezilirken, hekimlere TTB’nin “Emek Bizim, Söz Bizim” çağrısıyla adımlanan eylem sürecine dair bilgiler verildi, broşürler ve el ilanları dağıtıldı. Özellikle pandemi sürecinde yaşanan sorunlar, ağırlaşan çalışma koşulları görüşüldü, hekimlerin tabip odasından beklenti ve talepleri öğrenildi.

Polikliniklerin dolaşılmasının ardından Dr. Murat Ekmez, DİSK Başkanı Dr. Arzu Çerkezoğlu, SES Şişli Şube Eş Başkanı Fadime Kavak’ın da yer aldığı bir heyet Başhekim Prof. Dr. Özgür Yiğit ile ortak bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede pandemide gelinen durum, hastane personelinin çalışma koşullarıyla ilgili talepler, öneriler görüşüldü.


Bu HABERİ Paylaş!