COVID-19 Sebebiyle Vefat Eden Prof. Dr. Kaya Kılıç İçin Haydarpaşa Numune EAH’de Anma Töreni Yapıldı


  • Şubat 17, 2021
  • 3797

Covid-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede 14 Şubat 2021 günü hayatını kaybeden, Beyin Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kaya Kılıç için uzun yıllar görev yaptığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekimlik tarafından anma töreni gerçekleştirildi.

16 Şubat 2021, Salı günü 12.30’da hastane bahçesinde düzenlenen törene Dr. Kaya Kılıç’ın ailesi, Haydarpaşa Numune EAH hekimleri, sağlık çalışanları katıldı. Törende İstanbul Tabip Odası’nı Yönetim Kurulu üyemiz Dr. Güray Kılıç temsil etti.

Törende Haydarpaşa Numune EAH Başhekimi Prof. Dr. Aytekin Kaymakçı ve çalışma arkadaşları konuşmalar yaptılar.

Dr. Güray Kılıç da anma töreninde yaptığı konuşmada hem Haydarpaşa Numune EAH’de uzun yıllar birlikte çalıştığı bir meslektaşını hem de yakın bir dostunu kaybetmiş olmaktan büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi ve Dr. Kaya Kılıç’ın ailesi ve meslektaşlarına başsağlığı diledi. Dr. Kaya Kılıç’ın hekimlik değerlerini her zaman gözeterek çalışan, hem hastaları, hem çalışma arkadaşları tarafından çok sevilen biri olduğunu söyledi, daha uzun yıllar şifa dağıtacak, üretecekken önlenebilir bir hastalık sebebiyle kaybetmiş olmamızın büyük bir acı verdiğini belirtti.

İstanbul Tabip Odası olarak değerli meslektaşımız, üyemiz Prof. Dr. Kaya Kılıç şahsında Covid-19 sebebiyle kaybettiğimiz tüm sağlık çalışanlarını sevgiyle, saygıyla anıyoruz.


Bu HABERİ Paylaş!