Artık Yeter! Bu sabah beş hekim arkadaşımızın ölüm haberi ile güne başladık


  • Aralık 03, 2020
  • 1379

ARTIK YETER!

3 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ COVİD-19 NEDENİYLE KAYBETTİĞİMİZ BEŞ MESLEKTAŞIMIZ; DR. AHMET OĞUZ TEZCANLI, DR. MEHMET KARAKUM, DR. AHMET ZARE, DR. MUSTAFA SELEK VE DR. RIZA FERRUH İLTER İÇİN 4 ARALIK CUMA SAAT: 12.30'DA MECİDİYEKÖY ÖZEL ÇEVRE HASTANESİ ÖNÜNDE SAYGI DURUŞU YAPIYORUZ…

Sayın meslektaşlarımız,

Beş meslektaşımızı, İstanbul'dan Dr. Ahmet Oğuz Tezcanlı, Dr. Mehmet Karakum, Dr. Ahmet Zare ve Dr. Rıza Ferruh İlter ile İzmir'den Dr. Mustafa Selek'i Covid-19 sebebiyle aynı gün içinde kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz.

Covid-19 pandemisinde ülkenin dört bir yanında ve İstanbul'da vefat eden meslektaşlarımızın, sağlık çalışanlarının sayısı hızla artıyor.

Yetkililere bir kez daha canımız yanarak haykırıyoruz: Pandemiyle mücadelenin ön saflarında savaş veren hekimleri ve sağlık çalışanlarını koruyamıyorsunuz! Artık Yeter! Tükeniyor, ölüyoruz! Sesimizi, taleplerimizi duyun!

Sevgili meslektaşlarımız için Dr. R. Ferruh İLTER'in görev yaptığı Mecidiyeköy Özel Çevre Hastanesi önünde meslektaşlarımız ve İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu'nun katılımıyla bir saygı duruşu etkinliği gerçekleştireceğiz.

Dr. Ahmet Oğuz Tezcanlı, Dr. Mehmet Karakum, Dr. Ahmet Zare, Dr. Mustafa Selek ve Dr. Rıza Ferruh İlter'i unutmayacağız.

Saygı duruşu etkinliğine katılımınızı bekliyoruz.

İSTANBUL TABİP ODASI
YÖNETİM KURULU

Saygı duruşu etkinliği:

4 Aralık 2020, Cuma
12.30
Mecidiyeköy Özel Çevre Hastanesi önü


Bu HABERİ Paylaş!