İstanbul’lu Hekimler Yaza Merhaba Gezisinde Buluştular


  • Haziran 26, 2019
  • 771

Yalnızlaştırılma, sözel/fiziksel şiddet, meslek örgütü yöneticilerimize dönük yıldırma politikalrı, mesleğimizin değersizleştilmesine yönelik uygulamalar ve ağır iş yükü altında çalışan meslektaşlarımız 26 Mayıs 2019 Pazar günü odamızın düzenlediği Yaza Merhaba Boğaz Gezisinde bir araya geldiler.

Saat 16.30 da Kadıköy ‘den Anadolu yakasından katılan meslektaşlarımız, Saat 17.00 de Kabataştan Avrupa yakasından katılan meslektaşlarımzın iştiraki ile Boğazda Tekne Turu başladı.

Açılış kokteyli ile başlayan  saat 19.00 kadar uzun süredir birbirini göremeyen ve gezide karşılaşan meslektaşlarımızın sohbetleriyle devam etti. 19.00 da birlikte yemeklerin yendi. Oda başkanımız Prof.Dr.Pınar Sahip katılımcılara hoşgeldin konuşmasını Prof.Dr.Selçuk Erez ve Prof.Dr.Taner Gören kısa konuşmaları izledi, Taner ağabey fıkraları ile yine herkesi güldürdü.

Dr.Ferda Ereren ile birlikte türküler söylendi. Müzik dinletileri ve eğlecele 21.00 de bitmesi planlanan gezi katılımcıların isteği üzerine 1 saat daha uzatıldı.

Gezi boyunca hekimlerin birlikte bu ve benzeri sosyal programlara gereksininleri olduğu dile getirildi.

Güzel bir yaz havasında gerçekleşen gezi katılımcılarının olumlu geri bildirmleri ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 


Bu HABERİ Paylaş!