16 Mart Gecesinde, Cincilere, Hacamatçılara Geçit Vermemek, Taleplerimizin Yaşam Bulması ve Birlikte Başarmak İçin Mücadeleyi Yükseltme Çağrısı Yapıldı


  • Mart 19, 2019
  • 829

14 Mart haftası kapsamında Silivri temsilciliğimizin 16 Mart 2019 Cumartesi gecesi düzenlediği geleneksel 14 Mart yemeğine, hekimler ve diğer sağlık çalışanları beklentinin üzerinde ilgi gösterdi.

Jasmin Restaurant’ta düzenlenen geceye, Silivri belediyesi CHP meclis üyesi Süheyl Kırkıcı, Eğitim-Sen temsilcisi Caner Erdoğan,  SES temsilcisi Zübeyde Yılmaz, Özel Medicalpark ve Kolan Hastanesi başhekimleri, hastane temsilcilerimiz, hekimler ve sağlık çalışanları yoğun katılım gösterdi. 

Oldukça coşkulu geçen gecenin sunuculuğunu, SES üyesi hemşire Esin Gözoğlu yaptı.

Gecede ilçe temsilcimiz Dr. Fethi Bozçalı, Odamızın son bir yıl içinde yürüttüğü etkinliklerden oluşan bir sunum gerçekleştirdi. Sunum öncesi TTB’nin Yeni Zelanda’da yaşanan katliamı kınayan açıklaması okundu. Sunumun son bölümünde TTB’nin yıllardır talepleri arasında bulunan sağlık şiddet yasası, filli hizmet zammı, emekli hekimlere maaş artışı gibi taleplerin, istenilen düzeyde olmasa da yapılan mücadele sonucu kazanılmalara dönüştüğünü, bu kazanımların artırılması, istenilen biçimiyle hayata geçirilmesi ve cincilere, hacamatçılara geçit vermemek ve birlikte başarmak için mücadeleyi yükseltme çağrısıyla son buldu. Sunum sonrasında TTB’nin 17 Mart büyük hekim yürüyüşüne çağrı yapan klibi gösterildi.

Gecede Eğitim-Sen üyesi Metin Dal, bağlamasıyla sevilen ezgileri seslendirdi. Sonrasında Müzik grubu CİSİM ile katılımcılar keyifli bir akşam geçirdi.

Geç saatlere kadar müzik gruplarına eşlik eden, dans eden, halay çeken davetliler güzel, keyifli ve coşkulu bir 14 Mart gecesi yaşamış oldu.

 


Bu HABERİ Paylaş!