Birlikte yönetmek için temsilcilerimizi seçiyoruz


  • Ekim 23, 2018
  • 2715

Sayın Meslektaşımız,

Hekimler olarak sağlık ortamında çok zor süreçlerden geçiyoruz. Ücret belirsizliği, iş güvencesi kaygıları, şiddet ve mesleğimizin değersizleştirilmesi kabul edilemez boyutlara ulaştı. Bu bağlamda dayanışmamız ve varlığımızı hissettirmemiz, bu sorunların düzeltilmesi yolunda çaba göstermemiz kaçınılmaz. Bunun da ilk adımı sağlık hizmetini ürettiğimiz hastanelerimizde bizim de sözümüzün olması, temsil edilmemizdir.

Bu çerçevede Genel Kurulumuzdan sonraki en yetkili karar organı olan Temsilciler Kurulu’nun geniş bir hekim temsiliyetiyle oluşturulması büyük bir önem taşıyor. 

Yönetim Kurulumuz yeni dönemde görev yapacak hastane/kurum temsilcilerimizin belirlenmesi için siz değerli meslektaşlarımızla ortak bir çalışmayı başlatmış bulunuyor. Bu çalışma kapsamında tüm sağlık kurumlarında önümüzdeki 2 yıl için görev yapacak temsilcilerimizin seçimlerini en geç Aralık ayına kadar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Kurumlarınızda temsilci seçimini gerçekleştirmek üzere uygun olan tarih ve saat aralığının tarafınızca belirlenerek Odamıza iletilmesini rica ediyoruz. Tarihin belirlenmesi ardından gerekli yazışma ve hazırlıklar Odamız eliyle sürdürülecektir.

Temsilci seçimleriyle ilgili olarak hazırlanan materyallere aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Seçim takvimi ve yürütülecek hazırlıklar için iletişim:

0212 514 02 92 (dahili 144 ve/ya 114)

istabip@istabip.org.tr

hub2@istabip.org.tr

Katkılarınız için şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

İstanbul Tabip Odası

 

Dokümanlar

Broşür İçin Tıklayınız 

Afiş İçin Tıklayınız

Oy Pusulası İçin Tıklayınız

Sonuç Tutanağı İçin Tıklayınız

İmza Sayfası İçin Tıklayınız

 


Bu HABERİ Paylaş!