TTB ve İstanbul Tabip Odası Heyeti Yaralıları Ziyaret Etti


  • Aralık 11, 2016
  • 2006

10 Aralık 2016 akşamı İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımızla ilgili bilgi almak ve yürütülen sağlık çalışmalarını görüşmek üzere Türk Tabipleri Birliği ve İstanbul Tabip Odası yöneticilerinden oluşan bir heyet Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ni ziyaret etti.

Heyette; TTB Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel, TTB Merkez Konseyi Üyesi Prof. Dr. Taner Gören, İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Samet Mengüç ile Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Muzaffer Başak hazır bulundular.

11 Aralık 2016 günü gerçekleştirilen ziyarette Kamu Hastaneleri Birliği Beyoğlu Genel Sekreteri Prof. Dr. Erol Kısmet ile Hastane Başhekimi Prof. Dr. Abdülkadir Ünsal’la görüşüldü, saldırı karşısında yaşanan üzüntü ve geçmiş olsun dilekleri paylaşıldı.

Yapılan görüşmede yaralıların durumuyla ilgili bilgi alındı. Başhekim Dr. Ünsal olay sonrası sadece Şişli Etfal EAH’ye 100’e yakın yaralının getirildiği, 12 yaralının tedavisinin ise yoğun bakım ünitesinde sürdürüldüğü bilgisini verdi. Yaralıların büyük kısmının tedavisinin sürdüğü Şişli Etfal Hastanesi’nde başta hekimler olmak üzere tüm sağlık personelinin büyük bir özveriyle, kesintisiz sağlık hizmeti verdiği dile getirildi.

TTB Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel görüşmede tüm yaralılara acil şifa diledi. Başta Şişli Etfal EAH personeli olmak üzere sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ettiklerini iletti. Dr. Tükel gerek TTB gerekse İstanbul Tabip Odası’nın süreç içinde doğabilecek tüm ihtiyaçlarda desteğe ve yardıma hazır olduğunu da vurguladı.

Görüşmenin ardından Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Savaş Özdemir refakatinde yaralılar ziyaret edildi. Hem yaralıların durumlarıyla ilgili yerinde bilgi alındı hem de yaralı vatandaşlara ve yakınlarına geçmiş olsun dilekleri iletildi.


Bu HABERİ Paylaş!