TSM Hekimlerine Duyuru


  • Nisan 01, 2011
  • 2986

 Toplum Sağlığı Merkezlerinde özveriyle görevlerini yürütmekte olan
Değerli Meslektaşlarımız,
 
Çok az hekimle çok fazla görevin yerine getirilmesi prensibi ile çalıştırılan  Toplum Sağlığı Merkezi hekimlerinin ücretler konusunda yaşamakta oldukları mağduriyetlerin yanı sıra ASM'lere geçici görevlendirme vb. uygulamalar sebebiyle bir çok zorlukla başbaşa kaldıkları gözlenmektedir.
 
Son olarak İl Valilik onayı beklenmeden hekimlerin çalışma koşulları, özel hayatlar yok sayılarak ve toplum sağlığı hizmetleri değersiz görülerek yapılmakta olan hastane acil servis geçici görevlendirmelerinin kabul edilemez olduğunu bildirmek istiyoruz.
 
Bu konuda gerek hukuksal gerekse idari yönden hekimlerin mağduriyetlerini gidermek üzere yapacağımız girişimler için Toplum Sağlığı Merkezlerinde görev yapmakta olan meslektaşlarımızın bu geçici görevlendirmelerle ilgili olarak meslek örgütleri olan İstanbul Tabip Odası ile iletişime geçmeleri önemlidir.
 
Tüm meslektaşlarımıza çalışmalarında başarılar dileyerek, hekimleri yok sayan bu keyfi ve hürmetsiz uygulamaların böyle devam edemeyeceğinin ve bu gidişi durdurmak üzere elimizden gelen  tüm çabaları göstereceğimizin bilinmesini istiyoruz.
 
Saygılarımızla,
 
 
Dr. Ali ÇERKEZOĞLU
Genel Sekreter
Yönetim Kurulu adına
 
 
Bilgi ve iletişim için: 0212 514 02 92-93
                              istabip@istabip.org.tr


Bu HABERİ Paylaş!