Norveçli İsyeri Hekimleri Ülkemizi Ziyaret Etti


  • Ekim 15, 2010
  • 3960

29 Eylül 2010 tarihinde İstanbul Tabip Odası İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Komisyonunun organizasyonu ile Norveç İşyeri Hekimleri Derneği üyesi 6 kişilik bir heyet, ülkemizi ziyarete geldi. Heyet ilk olarak Gebze’de bulunan Tübitak Marmara Araştırma Merkezi’nde İşyeri Hekimleri Derneği üyesi Sn. Dr. Celal Mestçioğlu tarafından konuk edilmiş ve kendilerine işyeri çalışmaları hakkında sunum yapılmıştır.

1 Ekim Cuma günü Norveçli Meslektaşlarımızla İstanbul Tabip Odası Kadıköy Bürosunda, İstanbul Tabip Odası İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Komisyonu ve İşyeri Hekimleri Derneği üyelerinin katılımı ile bir söyleşi düzenlendi.

İşyeri Hekimleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Akyıldırım tarafından yönetilen söyleşide Norveç’teki işyeri hekimliği uygulamaları hakkında merak edilen sorulara yanıt aranmıştır. Söyleşi esnasında Türkiye’deki iş sağlığı ve işyeri hekimliği alanındaki gelişmelerden de söz edilerek deneyimler paylaşılmıştır.

İşyeri Hekimleri Derneği, işyeri hekimlerine her platformda yardımcı olabilmek amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Birlikten kuvvet doğar anlayışı ile işyeri hekimlerinin TTB ve İşyeri Hekimleri Derneği’ne üye olmaları, çalışmalarıyla katkı sağlamaları, mesleğimizi daha iyi şartlarda yürütebilmek için büyük bir fırsat olacak ve yeni olanaklar yaratacaktır.    


Bu organizasyonda emeği geçen Celal Mestcioğlu, Cüneyt Akyıldırım, Dilek Tiryaki, İstemi Oral ve Mustafa Tamyürek başta olmak üzere tüm işyeri hekimi arkadaşlarımıza ve İstanbul Tabip Odasına teşekkür ederiz.

İşyeri Hekimleri Derneği

Görüşmelerin ayrıntıları için tıklayınız.


Bu HABERİ Paylaş!