Dr. Fusun Sayek Iv.Eğitim Hastaneleri Kurultayı Yapıldı


  • Ağustos 25, 2010
  • 1759

Bundan yaklaşık 5 yıl önce 26 Mart 2005 tarihinde Ankara’da düzenlenen 1. Eğitim Hastaneleri Kurultayının ardından dördüncüsü kurultayımız 10 Nisan 2010 tarihinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda yapıldı.
100 kişinin katıldığı kurultayda ilk olarak Kamu Hastane Birlikleri Yasa Tasarısının Sağlık Sistemi Üzerine Etkileri bir forumla ele alındı.Sonrasında, Tam Gün Yasasısın Getirdiklerini bir panelde farklı yönlerden yaklaşarak masaya yatırıldı.
Öğleden sonraki ilk oturumda, Eğitim Hastanelerinde Eğitici Belirleme Yöntemlerine tartışıldı. Kurultayın son otorumunda ise Mesleki Mali Sorumluluk (Malpraktis) Sigortası ve Tıbbi Uygulamalara Etkileri incelendi. Kapanış oturumunda ise eğiticiler ve asistanların ayrı ayrı hazırladığı bildirgeler ve kurultay sonuç bildirgesinin hazırlanıp okunması ile kurultayımız sonuçlandı.  Fotografları ve sunularına aşağıdan ulaşabileceğiniz kurultayın sonuç bildirgesi gerekli düzeltmelerden sonra en kısa sürede web sayfamızda yayınlanacaktır.

Kurultay Fotoğrafları İçin Tıklayınız.

Kurultay Sunumları İçin Tıklayınız.


Bu HABERİ Paylaş!