SİLİVRİ HASTANE TOPLANTILARI


  • Ağustos 25, 2010
  • 1923

SİLİVRİ KOLAN HASTANESİ'NDE TOPLANTI

 8 Ekim 2009 Perşembe günü Silivri Özel Kolan Hastanesi'nde hekimlerin oldukça ilgi gösterdiği bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, "Sağlıkta Gündem" başlıklı sunumu Dr. Fethi Bozçalı gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan sunum sonrası hekimlerin yapmış olduğu katkılar doyurucu oldu. Oda'ya ilişkin beklentileri yanıtlayan Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Küçük, 18 Ekim Pazar günü Kadıköy'de yapılacak mitinge katılımın önemini vurguladı. Hekimler bu türde hastane, birim toplantılarının daha sık yapılmasını arzuladıklarını dile getirdiler. Toplantıda Dr. Ahmet Kolan özel hekim işletmelerinin sorunlarını dile getiren bir konuşma yaptı.

 


  

7 EKİM 2009 TARİHLİ SAĞLIKTA GÜNDEM KONULU TOPLANTI


  

Sağlık alanında öne çıkan gündem maddelerinin değerlendirildiği hastane toplantıları 7 Ekim Çarşamba günü Silivri Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen toplantıyla sürdürüldü. Hastanede görevli hekimlerin yanı sıra Silivri Birinci Basamak hekimlerinin de katıldığı toplantıda Dr. Fethi Bozçalı bir sunum gerçekleştirdi. Dr. Bozçalı sel felaketi sonrası hastanede meydana gelen hasar nedeniyle yetkililer hakkında İstanbul Tabip Odası'nca yapılan suç duyurusunun bilgisini verdi.
Toplantıda 18 Ekim'de Kadıköy'de yapılacak mitingin hazırlıkları ve Silivri'den mitinge gidiş organizasyonu da konuşuldu. Başhekimliğin toplantı için saat 17.00'dan sonrası için yer tahsis etmesine rağmen toplantı katılımlı ve verimli geçti.

 

 


5 EKİM 2009 TARİHLİ SAĞLIKTA GÜNDEM KONULU TOPLANTI


5 Ekim 2009 Pazartesi günü Silivri Özel Hayat Hastanesi ile Silivri Özel Anadolu Hastanesi'nde sağlıkta gündem konulu toplantılar gerçekleştirildi. Hekimlerin yoğun ilgisiyle karşılanan toplantılarda "Tam Gün", Kamu Hastane Birlikleri gibi hekim kamuoyunun gündeminde üst sıraları teşkil eden konularla ilgili bir sunum gerçekleştirildi. İstanbul Tabip Odası Temsilciler Kurulu Divanı Başkanı Dr. Fethi Bozçalı'nın gerçekleştirdiği sunumun ardından, hekimler soru ve katkılarla toplantıyı zenginleştirdiler.


Bu HABERİ Paylaş!