18 EKİM MİTİNGİ İÇİN TEKNİK ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI


  • Ağustos 25, 2010
  • 1891

18 Ekim Mitingi için teknik hazırlıklar 29 Eylül 2009 tarihinde yapılan geniş katılımlı bir toplantıda son kez gözden geçirildi. Miting için hazırlanan afişler, pankartlar, el ilanları, broşürler, internet bannerları, radyo spotları, gaztete ilanları gibi araçlara son hali verilerek miting tertip komitesi oluşturuldu.
 
Kuşkusuz bu mitinge halkın katılımının büyük önemi var, çünkü söz konusu olan yalnız bizim emeğimiz değil aynı zamanda halkın sağlığıdır. Bizler emeğimiz için AKP hükümetinin yakasına yapışırken, halkın da sağlığı için AKP'nin karşısında durması gerekiyor.
 
Fakat "halk" öyle soyut bir kavram değildir. Halk, hemen eşimizden, çocuğumuzdan, ana-babalarımızdan, kardeşlerimizden, yakın akrabalarımızdan başlayan, içinde yaşadığımız toplumdur. Eğer bu mitinge "halkın" katılımını" bekliyorsak, önce eşimizi ve çocuğumuzu bu mitinge getirmeliyiz. Eğer haklı mücedelemize kendi anne-babalarımızı, kerdeşlerimizi ikne edemezsek kimi ikna edebiliriz? Hekimlerin AKP'yi tepelemeye tek başlarına gücünün yetmeyeceği açıktır. Türkiyeyi hekimliğin ve hekimlerin candüşmanı olan AKP'nin elinden kurtarabilmek için kamuoyu desteğine ihtiyacımız var.
 
Hepimize kolay gelsin.


Bu HABERİ Paylaş!