Aile Hekimliği 2. Aşama Uyum Eğitimleri Raporu Açıklandı


  • Aralık 12, 2012
  • 5363

İstanbul Tabip Odası Aile Hekimleri Komisyonu toplantısı 11.12.2012 tarihinde Komisyon Başkanı Dr. Ahmet Erdal Uğurlu’nun kolaylaştırıcılığında Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Fethi Bozçalı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda “Aile Hekimliği 2. Aşama Uyum Eğitimleri” ana gündem olarak ele alındı ve komisyonun bu konuya ilişkin görüşleri belirlendi. Toplantıda ayrıca Aile Hekimliği sözleşme süreci değerlendirildi.

Yapılan değerlendirmelerde; İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün, ASM çalışanlarının en geç 15 Aralık 2012, Cuma gününe dek sözleşme imzalamasını dayatan tavrı eleştiri konusu oldu. Komisyonun; Aile Hekimliği Sözleşme süreci öncesi, 24 Kasım 2012 tarihinde 'Nasıl Bir Çalışma Biçimi, Nasıl Bir Sözleşme' başlığıyla düzenlediği toplantının da değerlendirmesi yapıldı ve bu çalışmada ASM çalışanlarının çalışma şartlarına ilişkin taleplerini içeren bir basın açıklaması yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Toplantı sonunda; 2. aşama uyum eğitimleri içinde hazırlanan önerilerin bir kaç gün içinde açıklanması kararlaştırıldı. Toplantının bir bölümüne Oda Başkanımız Prof.Dr.Taner Gören de katıldı ve komisyon üyelerine başarı dileklerini iletti.

Rapor için tıklayınız.


Bu HABERİ Paylaş!